Loading...
linkedin.svg telegram.svg instagram.svg
mouse-svg

Padideh Shimi Jam Company Introduction

 Padideh Shimi Jam Company Introduction

Padideh Shimi Nili Company (currently Padideh Shimi Jam) was founded in 2000 by the investment of esteemed Golrang Industrial Group with the aim of producing detergent raw materials. Having relied on its scientific, technological, and sales capacities and above all outstanding managerial capabilities, the company managed to climb the ladder of success rapidly and following the production of new and quality products, asserted itself as a key member of the industry. Enjoying the latest technology, specialized staff, practical experiences, high-tech lab, and amazing research and development team enabled Padideh Shimi Jam to turn into the biggest detergent raw material producer of cosmetics in the middle-east, which is active in petrochemical and textile industry. Considering our firm belief that “Iranians can” and with the objective of meeting the health needs of both the country and the region, we obliged ourselves to stay committed to the following values: - Producing quality and proper products that suit Iranian consumers and building on the reputation of Iranian products in the eyes of the region’s countries - Innovation in producing new products by keeping pace with the global scientific advancements and the consumers’ needs - Playing our role in line with the country’s policies for minimizing reliance and dependence on other countries

Company History :

Padideh Shimi Jam Company, as a subsidiary of Golrang Industrial Group, commenced its activity as a detergent raw material supplier and trader in 2013 in Eshtehard Industrial Zone. It is worth mentioning that the company has long been active formerly under the name Padideh Shimi Nili and was established based on core values; namely, maximizing the qualitative and quantitative level of products, meeting the increasing needs of customers, and excellent customer care

 Fields of Activity :

Consulting, supervising, researching, planning and undertaking measures in various fields of detergent production including:

- Production of more than 15 different types of surfactant used in detergents - Supplying new products in accordance with the market needs - Providing sales engineering services

VISION MISSION
Products
Products
Nonionic
نام شیمیائی : کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
ایرامید CD (کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید)

ویژگیها
ایرامید CD یک سورفکتانت غیر یونی با قدرت تقویت کنندگی کف و ویسکوزیته حتی در غلظتهای کم الکترولیت می باشد. از ویژگی های منحصر به فرد ایرامید CD می توان به رنگ کم آن، نداشتن بوی متیل استر و متانول اشاره کرد.

کاربردها            
شامپوها ، شوینده های حمام ، مایع دست شویی ، شوینده های مایع

ذخیره سازی و پایداری:
IRAMID CD در دمای 10-40 درجه سانتیگراد می تواند حداقل به مدت یک سال ذخیره شود ، در حین انبارش از رطوبت محافظت شده و در جای خنک نگهداری شود.
 

نام شیمیائی : کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید-banner

نام محصول:           ایرامید CD
نام شیمیائی:        کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
ساختار شیمیائی:

 

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع زرد رنگ و ویسکوز

ماده اکتیو (MW=310)

حداقل 82 درصد

آمین آزاد (MW=105)

حدااکثر 4 درصد

pH محلول یک درصد

9-11

نام شیمیائی : کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید
ایرامید CM (کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید)

ویژگیها
CM یک سورفکتانت غیر یونی است که تقویت کننده کف و ویسکوزیته حتی در غلظتهای کم الکترولیت می باشد. این ترکیب خواص نرم کنندگی نیز دارد. ویژگی های منحصر به فرد ایرامید CM عبارتند از :
1.    نداشتن بوی متیل استر
2.    عدم حضور متانول
3.    عدم وجود نیتروز آمین
4.    قدرت نرم کنندگی ، تقویت کف و افزایش ویسکوزیته بیشتر در مقایسه با دیگر آلکانول آمیدها

کاربردها            

شامپوها ، شوینده های حمام ، مایع دست شویی ، شوینده های مایع، رنگ مو و ...

ذخیره سازی و پایداری:
IRAMID CM در دمای 10- 40 درجه سانتیگراد می تواند به مدت یک دو ذخیره شود ، در حین انبارش از رطوبت محافظت شده و در جای خنک نگهداری شود.

نام شیمیائی : کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید-banner

نام محصول:           ایرامید CM
نام شیمیائی        کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید
ساختار شیمیائی:

 

 

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

جامد زرد کمرنگ

ماده اکتیو (MW=260)

حداقل 84 درصد

آمین آزاد (MW=61)

حداکثر 3 درصد

pH محلول یک درصد

حداکثر 11

نام شیمیائی : سویا فتی اسید دی اتانول آمید
ایرامید VD (سویا فتی اسید دی اتانول آمید)

ویژگیها

ایرامید VD یک سورفکتانت غیر یونی با قدرت تقویت کنندگی کف و ویسکوزیته بسیار بالا حتی در غلظتهای کم الکترولیت می باشد. این ترکیب خواص نرم کنندگی نیز دارد. از ویژگی های منحصر به فرد ایرامید VD افزایش ویسکوزیته بیشتر، نسبت به محصولات مشابه بر پایه کوکونات می باشد.

 

کاربردها                        

 

شامپوها ، شوینده های حمام ، مایع دست شویی ، شوینده های مایع و مایع ظرفشویی

 

ذخیره سازی و پایداری:

IRAMID VD در دمای 10 -40 درجه سانتیگراد می تواند حداقل به مدت یک سال ذخیره شود ، در حین انبارش از رطوبت محافظت شده و در جای خنک نگهداری شود.

نام شیمیائی : سویا فتی اسید دی اتانول آمید-banner

نام محصول:         ایرامید VD

نام شیمیائی                          فتی اسید دی اتانول آمید

ساختار شیمیائی:

 

خواص فیزیکی و شیمیایی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع زرد رنگ و ویسکوز

ماده اکتیو (MW=365) %

حداقل 82

آمین آزاد (MW=105) %

حدااکثر 4

pH محلول یک درصد

9-11

نام شیمیائی: اتیلن گلایکول مونو استئارات
ایراپون 75 (اتیلن گلایکول مونو استئارات)

 

ویژگیها

IRAPON 98  عامل صدفی کننده،  نرم کننده و ویسکوزدهنده در فرمول آرایشی و بهداشتی مانند مواد پاک کننده ها، شامپوها، مایع دست شویی ، کرم ها و سایر مواد آرایشی است.

کاربردها                        

 

شامپوهای صدفی ، شوینده های حمام ، مایع دست شویی صدفی، شوینده های مایع صدفی و مایع ظرفشویی

انبارش و پایداری

 

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول ایراپون 98 را می توان به مدت 12 ماه نگهداری کرد.

نام شیمیائی: اتیلن گلایکول مونو استئارات-banner

نام محصول:            ایراپون 98             

نام شیمیائی                          اتیلن گلایکول دی استئارات

ساختار شیمیائی:

 

 

خواص فیزیکی وشیمیایی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

پرک سفید

عدد اسیدی(mgKOH/g)

حداکثر 5

اندیس یدی (mgI2/g)

حداکثر 0.5

عدد صابونی (mgKOH/g)

200 - 192

نام شیمیائی: اتیلن گلایکول دی استئارات
ایراپون 98 (اتیلن گلایکول دی استئارات)

ویژگیها

IRAPON 98  عامل صدفی کننده،  نرم کننده و ویسکوزدهنده در فرمول آرایشی و بهداشتی مانند مواد پاک کننده ها، شامپوها، مایع دست شویی ، کرم ها و سایر مواد آرایشی است.

کاربردها                        

 

شامپوهای صدفی ، شوینده های حمام ، مایع دست شویی صدفی، شوینده های مایع صدفی و مایع ظرفشویی

انبارش و پایداری

 

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول ایراپون 98 را می توان به مدت 12 ماه نگهداری کرد.

 

نام شیمیائی: اتیلن گلایکول دی استئارات-banner

نام محصول:            ایراپون 98             

نام شیمیائی                          اتیلن گلایکول دی استئارات

ساختار شیمیائی:

 

 

خواص فیزیکی وشیمیایی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

پرک سفید

عدد اسیدی(mgKOH/g)

حداکثر 5

اندیس یدی (mgI2/g)

حداکثر 0.5

عدد صابونی (mgKOH/g)

200 - 192

آلکیل لاکتات
ایراپون AL(آلکیل لاکتات)

ویژگیها:

  1. ویسکوز دهنده عالی ( در مقایسه با کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید با حداقل ½ مقدار آن )
  2. عاری از هرگونه مشکل نیتروزآمین ، دی اکسان و...
  3. تطابق پذیری خوب با سیستم های آبی ، الکلی و گلایکولی       
  4. نرم کننده و مرطوب کننده
  5. ملایم با پوست
  6. عدم نیاز به پخت گرم به دلیل فرم فیزیکی مایع محصول
  7. امولسيون کننده
  8. پایدار کننده کف
  9. كمك به حفظ حالت شفاف فرمول در دماهای پایین
  10. زیست تخریب پذیر

کاربردها:                              

محصولات مراقبت از پوست

%  3- 2

روغن های بدن و حمام

%  30- 10

دئودورانت ها

%  2

ژل حمام مرطوب کننده

%  1- 0.5

رژ لب

%  20- 5

لوسیون بعد از اصلاح

%  3- 0.5

انبارش و پایداری:

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول ایراپون AL  را می توان به مدت 6 ماه نگهداری کرد

آلکیل لاکتات-banner

نام محصول:         ایراپون AL         

نام شیمیائی                          آلکیل لاکتات

ساختار شیمیائی:

 

خواص فیزیکی وشیمیایی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع

عدد اسیدی(mgKOH/g)

حداکثر 10

آب%

حداکثر 1

نام شیمیائی:PEG7/ گلیسیریل کوکوآت
ایراپون GC(PEG7/ گلیسیریل کوکوآت)

ویژگیها و کاربردها:

ایراپون  GC سورفکتانت غیر یونی محلول در آب با تحریک پذیری کم بر پایه کوکونات است . این ترکیب یک پاک کننده بسیار ملایم ، ویسکوز دهنده  و حل کننده می باشد. این ماده در شامپوهای بچه ، محصولات شستشوی کودک ، فرمولاسیون مخصوص پوست حساس و سایر فرمول های ملایم مراقبت شخصی که به سطوح پایینی از تحریک پوست و چشم نیاز دارد، مورد استفاده قرار می گیرد.

ایراپون  GC به ایجاد ویسکوزیته کمک می کند و به محصولات مراقبت شخصی خواص امولینتی می بخشد. با سایر سورفکتانت های غیر یونی و بیشتر سورفکتانت های آنیونی و کاتیونی سازگار  بوده و زیست تخریب پذیر می باشد.

 

خواص کاربردی:

عامل دیسپریس کننده ، امولسیفایر روغن در آب ، حل کننده، عامل چرب کننده قوی، امولینت محلول در آب

مصارف محصول نهایی:

ردیف

گروه محصولات

حداکثر میزان مصرف

1

محصولات نیازمند به آبکشی شدن

0.01-6.9%

2

محصولات بدون نیاز به آبکشی شدن

0.02-6%

 

انبارش و پایداری

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول ایراپون GC را می توان به مدت 12 ماه نگهداری کرد.

نام شیمیائی:PEG7/ گلیسیریل کوکوآت-banner

نام محصول:         ایراپون GC        

نام شیمیائی                          PEG7 گلیسیریل کوکوآت

ساختار شیمیائی:

 

خواص فیزیکی وشیمیایی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع شفاف

عدد اسیدی(mgKOH/g)

حداکثر 5

درصد آب

حداکثر 1

عدد صابونی (mgKOH/g)

105 - 90

Amphoteric
نام شیمیائی: کوکامیدوپروپیل بتایین
آمفونیل CF+ (کوکامیدوپروپیل بتایین)

ویژگیها
آمفونیل CF+ یک سورفکتانت آمفوتریک ملایم است که به عنوان سورفکتانت ثانویه به کار برده می شود. این ماده تقویت کننده کف و تنظیم کننده ویسکوزیته می باشد و قابلیت اختلاط با سورفکتانتهای آنیونیک، کاتیونیک و نانیونیک را دارد. ویژگیهای منحصر به فرد آمفونیل +CF عبارتند از:
1.    میزان MCA و DCA کمتر از حد استاندارد
2.    درصد نمک و باقیمانده خشک کم
3.    رنگ کم و مطلوب بدون فرآیند رنگبری در مقایسه با محصولات مشابه
 کاربردها:
نرم کننده های مو  ، شوینده های حمام، شامپوها، کرم ها و لوسیون ها، ژل حمام، مایع دستشویی، مایع ظرفشویی
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول CF+  AMPHONIL را می توان به مدت حداقل یک سال نگهداری کرد.

 

نام شیمیائی: کوکامیدوپروپیل بتایین-banner

نام محصول:           CF+  AMPHONIL
نام شیمیائی        کوکامیدوپروپیل بتایین
ساختار شیمیایی:  

 شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع شفاف

ماده اکتیو (MW=358) %

حداقل 28

pH

0/6 – 0/4

نمک %

6 – 5/4

آمیدوآمین آزاد ( پتانسیومتری)%

حداکثر 5/1

باقیمانده خشک %

حداکثر 38

MCA ( ppm)

حداکثر 5

DCA ( ppm)

حداکثر 10

  

نام شیمیائی: کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین
آمفونیل CAS (کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین)

Futures:

AMPHONIL  CAS is an amphoteric surfactant in the sulsobetaine ( sultaine ) class. AMPHONIL CAS exhibits outstanding surface activity, wetting, foaming, and compatibility in a wide variety of applications. Due to its amphoteric nature, AMPHONIL CAS is compatible with cationic, anionic, and nonionic surfactants. The compatibility and stability of formulations containing AMPHONIL  CAS are maintained over a broad pH range.

 

In industrial applications, AMPHONIL  CAS is compatible and stable in systems

containing acids, alkali, electrolytes and detergent builders.

 

AMPHONIL  CAS has excellent lime soap dispersing properties. AMPHONIL CAS is a mild detergent that will help stabilize foam and build viscosity.

          

Applications:

Shampoos and body products, liquid soaps, bath products, all-purpose cleaners, dishwashing liquid, tile and bath cleaners, carwash cleaners , Industrial detergents.

 

Storage and stability:                                                                  

In sealed original containers and at temperatures between 10 and 40°C AMPHONIL  CAS Remain stable for one year

نام شیمیائی: کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین-banner

AMPHONIL CAS

 

Chemical name:  Cocamidopropyl Hydroxysultaine

Chemical structure:

 

Physicochemical properties:

 

Appearance

Clear liquid

Amido amine %

Max 1.50

Sodium Chloride %

5.50-7.00

pH, 100% aqueous

7.00  -  9.00

نام شیمیائی:کوکامیدوپروپیل دی متیل آمین اکساید
آکسونیل CAC (کوکامیدوپروپیل دی متیل آمین اکساید)

ویژگیها:

  1. پایدار در محیط آب اکسیژنه
  2. بسیار مناسب جهت فرمولاسیونهای زدودن چرک و چربی
  3. خاصيت ضد الكتريسيته ساكن بسيار عالي ، نرم كننده  و با كارايي تقويت كنندگي و پايداركنندگي كف
  4. توانايي غلظت دهندگي و  يك عامل به منظور حل مشكل پايداري محصول
  5. سازگار با ديگر مواد فعال سطحي كاتيوني ، آنيوني ، آمفوتري و غير يوني
  6. زیست تخریب پذیر

کاربردها:

محصولات بهداشت فردی و خانگی مثل شامپو بچه ، شامپو ها ، شامپو حمام، شوینده های بدن، شوینده های دست و صورت، پاک کننده های فلز، پاک کننده  های صنعتی اسیدی و بازی ، ژل های اصلاح و ....

انبارش و پایداری

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول اکسونیل CAC را می توان به مدت یک سال نگهداری کرد.

نام شیمیائی:کوکامیدوپروپیل دی متیل آمین اکساید-banner

نام محصول:         اکسونیل CAC  

 

نام شیمیائی                          کوکامیدوپروپیل دی متیل آمین اکساید

 

ساختار شیمیایی: 

خصوصیات فیزیکی و  شیمیائی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع شفاف

ماده اکتیو (MW=315)%

حداقل 30

 ( 100%) pH

0/8 - 0/6

 

نام شیمیائی: آلکیل دی متیل آمین اکساید
آکسونیل LC (آلکیل دی متیل آمین اکساید)

ویژگیها:

  1. پایدار در محیط آب اکسیژنه
  2. پایدار در محیط هیپوکلریت
  3. بسیار مناسب جهت فرمولاسیونهای زدودن چرک و چربی
  4. خاصيت ضد الكتريسيته ساكن بسيار عالي ، نرم كننده  و با كارايي تقويت كنندگي و پايداركنندگي كف
  5. توانايي غلظت دهندگي و  عاملی جهت حل مشكل پايداري محصول
  6. سازگار با ديگر مواد فعال سطحي كاتيوني ، آنيوني ، آمفوتري و غير يوني
  7. زيست تخريب پذير

کاربردها:

    • شوینده های بهداشتی
    • مواد شوینده مراقبت از خانه
    • مواد شوینده صنعتی

انبارش و پایداری

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول اکسونیل LC را می توان به مدت یک سال نگهداری کرد.

نام شیمیائی: آلکیل دی متیل آمین اکساید-banner

نام محصول:         اکسونیل LC  

 

نام شیمیائی                             آلکیل دی متیل آمین اکساید

 

ساختار شیمیایی: 

 

خصوصیات فیزیکی و  شیمیائی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع شفاف

ماده اکتیو (MW=235)%

31 - 29

 ( 100%) pH

0/8 - 0/6

 

Anionic
نام شیمیائی: دي سديم لوريل اتر سولفوسوكسينات
سولفونیل DS (دي سديم لوريل اتر سولفوسوكسينات)

ویژگیها:
سولفونيل DS يك سورفكتانت آنيونيك بسیار ملايم می باشد. خواص متعادل سورفکتانتی و سازگاری پوستی خوب آن باعث شده است که گزینه مناسبی برای استفاده به عنوان سورفکتانت اساسی در فرمول شوینده های ملایم گردد و در محصولاتی چون ، محصولات مراقبت از کودک و بهداشت فردی استفاده فراوان داشته باشد.

 
کاربردها:
شامپو¬ها بویژه شامپوی بچه، بدون حساسیت و ضد شوره، شوینده¬های بدن، صابون¬های مایع، شوینده¬های حمام


انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 20 تا 30 درجه سانتی گراد محصول سولفونیل DS را می توان به مدت 6 ماه نگهداری کرد.

 

نام شیمیائی: دي سديم لوريل اتر سولفوسوكسينات-banner

نام محصول:           سولفونیل DS  

نام شیمیائی          دي سديم لوريل اتر سولفوسوكسينات

ساختار شیمیایی:  
 

خصوصیات فیزیکی و  شیمیائی:

  

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

  

مایع شفاف

pH ( 5% در آب )

  

5/6 – 5/5

  
  

اکتیو آنیونیک %

   

حداقل 32

  
  

باقیمانده خشک%

   

40 - 36

  
نام شیمیائی: سدیم لوریل اتر سولفات، اتیلن گلیکول دی استئارات، اتیلن گلیکول منو استئارات و نمک
ایرامیکس ( سدیم لوریل اتر سولفات، اتیلن گلیکول دی استئارات، اتیلن گلیکول منو استئارات و نمک)

ویژگیها:

  1. عامل ایجاد تلالو صدفی
  2. قابل استفاده در روش تولید پخت سرد به دلیل فرم مایع و قابل پمپ بودن
  3. عامل پخش کننده
  4. عامل مرطوب کننده
  5. سازگار با سورفکتانت ها غیر یونی ، آنیونی و آمفوتریک
  6. عدم تاثیر منفی بر رفتار کف کنندگی سورفکتانت ها
  7. زیست تخریب پذیر

کاربردها:

شامپوها ، شوینده های دست و بدن ، شوینده های حمام ، پاک کننده های پوست،

 

 

انبارش و پایداری

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول ایرامیکس را می توان به مدت 6 ماه از تاریخ تولید آن نگهداری کرد.

نام شیمیائی: سدیم لوریل اتر سولفات، اتیلن گلیکول دی استئارات، اتیلن گلیکول منو استئارات و نمک-banner

نام محصول:               ایرامیکس  

 

نام شیمیائی                  سدیم لوریل اتر سولفات ، اتیلن گلیکول دی استئارات، اتیلن گلیکول منو استئارات و نمک

 

خصوصیات فیزیکی و  شیمیائی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع خمیری شکل سفید

ماده اکتیو (MW=385 gr /mol)%

5/28 - 5/26

 ( محلول 5% در آب ) pH

0/8 - 0/6

سدیم کلرید%

حداکثر 0/2

Cationic
نام شیمیایی:بنزالکونیوم کلرید
بنزالکونیول 50(بنزالکونیوم کلرید)

 

Features
AMPHONIL HCB37 is a mild detergent which can be used as primary or secondary surfactant and is higher concentrated than common products with 30 % active matter. AMPHONIL HCB37 product is foam booster and viscosity enhancer and is compatible with anionic, nonionic, amphoteric and cationic surfactants.
Applications

ویژگیها

  1. میکروب کش
  2. سورفکتانت کاتیونیک
  3. کاتالیست انتقال فاز در صنایع شیمیایی
  4. زیست تخریب پذیر

 

کاربردها

صنعت نفت و گاز، تولید ضدعفونی کننده ها و شوینده های بهداشتی، مصارف دارویی و آرایشی، تصفیه آب، پرورش آبزیان، صنعت کاغذ، صنعت نساجی، صنعت چرم، صنایع شیمیایی، صنعت پلیمر و کوتینگ                  

 

 

انبارش و پایداری

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول بنزالکونیل را می توان به مدت حداقل 24 ماه نگهداری کرد.

نام شیمیایی:بنزالکونیوم کلرید-banner

نام محصول                            بنزالکونیول

نام شیمیائی                          بنزالکونیوم کلرید

ساختار شیمیائی:

File:Benzalkonium chloride Structure V.1.svg

خواص فیزیکی و شیمیایی:

شکل ظاهری

مایع شفاف

اکتیو %

حداقل49

pH

8-6

باقیمانده خشک

حداقل 50

 

نام شیمیایی :بنزالکونیوم کلرید
بنزالکونیول 20(بنزالکونیوم کلرید)

ویژگیها

  1. میکروب کش
  2. سورفکتانت کاتیونیک
  3. کاتالیست انتقال فاز در صنایع شیمیایی
  4. زیست تخریب پذیر

 

کاربردها

صنعت نفت و گاز، تولید ضدعفونی کننده ها و شوینده های بهداشتی، مصارف دارویی و آرایشی، تصفیه آب، پرورش آبزیان، صنعت کاغذ، صنعت نساجی، صنعت چرم، صنایع شیمیایی، صنعت پلیمر و کوتینگ                  

 

 

انبارش و پایداری

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول بنزالکونیل 20 را می توان به مدت حداقل 24 ماه نگهداری کرد.

نام شیمیایی :بنزالکونیوم کلرید-banner

نام محصول                            بنزالکونیول

نام شیمیائی                          بنزالکونیوم کلرید

ساختار شیمیائی:

 

خواص فیزیکی و شیمیایی:

شکل ظاهری

مایع شفاف

اکتیو %

19

pH

8-6

باقیمانده خشک

حداقل 20

 

نام شیمیائی: بیس (آسیلوکسی اتیل) هیدروکسی اتیل متیل آمونیوم متوسولفات (استر کوآت)
ایراسافت V18 - بیس (آسیلوکسی اتیل) هیدروکسی اتیل متیل آمونیوم متوسولفات(استر کوآت)

ویژگیها:

ایراسافت V18 یک سورفکتانت کاتیونیک است و به عنوان ماده اصلی نرم کننده حوله و لباس کاربرد دارد. خواص عمده این محصول: نرم کنندگی خوب، خاصیت آنتی استاتیکی، دوباره مرطوب شوندگی و اتوکشی آسانتر می باشد. این ترکیب می تواند در انواع نرم کننده ها با طیف وسیعی از غلظت ها (3% تا 20%) به کار برده شود و پایداری و کارایی فوق العاده ای ایجاد نماید.

 

.کاربردها:                                  

 

نرم کننده حوله و لباس ، صنایع نساجی

انبارش و پایداری:

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول ایراسافت V18 را می توان به مدت یک سال نگهداری کرد.

نام شیمیائی: بیس (آسیلوکسی اتیل) هیدروکسی اتیل متیل آمونیوم متوسولفات (استر کوآت)-banner

نام محصول:         ایراسافت V18

نام شیمیائی          بیس (آسیلوکسی اتیل) هیدروکسی اتیل متیل آمونیوم متوسولفات (استر کوآت()

ساختار شیمیائی:

 

خواص فیزیکی وشیمیایی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

خمیری

شکل ظاهری در 45 درجه سانتیگراد

مایع

ماده اکتیو (meq/g)

15/1 - 95/0

pH محلول 5% آب-ایزوپروپانول

5/3 - 0/2

باقیمانده خشک %

91 - 89

حلال

اتانول - ایزوپروپانول

 

 

ساختار شیمیایی: سورفکتانت غیر یونی با خاصیت ضعیف کاتیونی ، مناسب جهت استفاده به عنوان نرم کننده الیاف و پارچه
ایراسافت SD ( سورفکتانت غیر یونی با خاصیت ضعیف کاتیونی ، مناسب جهت استفاده به عنوان نرم کننده الیاف و پارچه)

ویژگیها:

ایراسافت SD  یک سورفکتانت غیر یونی با خاصیت ضعیف کاتیونی است و به عنوان ماده فعال نرم کننده نساجی کاربرد دارد. خواص عمده این محصول نرم کنندگی خوب، خاصیت آنتی استاتیکی، دوباره مرطوب شوندگی آسانتر می باشد. این ترکیب می تواند در انواع نرم کننده ها با طیف وسیعی از غلظت ها (1تا 20 %) به کار برده شود و پایداری و کارایی فوق العاده ای ایجاد نماید.

ایراسافت SD  بر  روی انواع پارچه ها و الیاف طبیعی و مصنوعی موثر می باشد و در دماهای بالا در برابر زرد شوندگی مقاوم است.

این ترکیب سازگاری خوبی با بسیاری از مواد پرداخت پارچه مانند آهار ، صمغ ، رزین های پلی وینیل استات و .... دارد.

ایراسافت SD به دلیل ماهیت کاتیونیک ( ضعیف ) خود با مواد آنیونیک سازگار نمی باشد.

 

انبارش و پایداری:

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول ایراسافت SD را می توان به مدت یک سال نگهداری کرد.

.کاربردها:  

نرم کننده پرک نساجی. در زیر نمونه ای از فرمول نرم کننده نساجی آورده شده است:     

ترکیبات

درصد وزنی

عملکرد

ایراسافت SD

2

عامل نرم کنندگی

استیک اسید

01/0 - 005/0

کمک به حل کردن ایراسافت SD

آب

تنظیم تا 100

حلال

                       

 

 

ساختار شیمیایی: سورفکتانت غیر یونی با خاصیت ضعیف کاتیونی ، مناسب جهت استفاده به عنوان نرم کننده الیاف و پارچه-banner

نام محصول:         ایراسافت SD

نام شیمیائی          سورفکتانت غیر یونی با خاصیت ضعیف کاتیونی

ساختار شیمیائی:

 

خواص فیزیکی وشیمیایی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

پرک

باقیمانده خشک %

99 - 95

pH ( محلول 1% در آب )

0/6 - 0/3

نام شیمیائی:بنزالکونیوم کلرید
بنزالکونیول 80 (بنزالکونیوم کلرید)

ویژگیها

  1. میکروب کش
  2. سورفکتانت کاتیونیک
  3. کاتالیست انتقال فاز در صنایع شیمیایی
  4. زیست تخریب پذیر

 

کاربردها

صنعت نفت و گاز، تولید ضدعفونی کننده ها و شوینده های بهداشتی، مصارف دارویی و آرایشی، تصفیه آب، پرورش آبزیان، صنعت کاغذ، صنعت نساجی، صنعت چرم، صنایع شیمیایی، صنعت پلیمر و کوتینگ                

 

 

انبارش و پایداری

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول بنزالکونیل 80 را می توان به مدت حداقل 24 ماه نگهداری کرد.

نام شیمیائی:بنزالکونیوم کلرید-banner

نام محصول                               بنزالکونیول 80

نام شیمیائی                              بنزالکونیوم کلرید

ساختار شیمیائی:

 

خواص فیزیکی و شیمیایی:

شکل ظاهری

مایع شفاف

اکتیو %

حداقل 78

pH

8-6

باقیمانده خشک

حداقل 79

Polymer
نام شیمیائی: کوپلیمر مالئیک آکریلیک
پلی نیل CP ( کوپلیمر مالئیک آکریلیک)

ویژگیها:

  1. دیسپرس کننده قدرتمند
  2. کیلیت کننده قوی یون های فلزی سنگین و قلیایی خاکی
  3. جلوگیری از برگشت پذیری لکه ها برپارچه
  4. جلوگیری از رسوب یونهای سختی آب روی الیاف پارچه
  5. غیر سمی و سازگار با پوست و محیط زیست
  6. زیست تخریب پذیر

کاربردها:

POLYNIL CP جهت استفاده در فرمول های رخت شویی و ظرفشویی ، مخصوصا پودرهای بر پایه زئولیت، طراحی شده است و جهت کنترل رسوب مواد نامحلول و حفظ سفیدی پارچه استفاده می شود.  

 

انبارش و پایداری

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول پلی نیل CP را می توان به مدت یک سال نگهداری کرد.

نام شیمیائی: کوپلیمر مالئیک آکریلیک-banner

نام محصول:         پلی نیل CP  

 

نام شیمیائی                            کوپلیمر مالئیک آکریلیک

 

ساختار شیمیایی: 

 

خصوصیات فیزیکی و  شیمیائی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع

باقیمانده خشک %

42 - 39

ظرفیت دیسپرس کنندگی (mg CaCO3/g  )

 

حداقل 300

ویسکوزیته  در 25 درجه سانتیگراد Cps

حداکثر 2200

 ( 10% در آب ) pH

2/8 - 0/7

Builder
نام شیمیائی: نیدل سوزنی صابونی
ساپونیل N (نیدل سوزنی صابونی)

ویژگیها:

  1. حلالیت خوب در آب
  2. خیس کنندگی خوب
  3. امولسيون کننده
  4. تطابق پذیری با سورفکتانت های آنیونیک، نانیونیک و آمفوتریک
  5. زیست تخریب پذیر

کاربردها:

ساپونیل N سورفکتانتی آنیونیک با کاربردهای متفاوت می باشد. این محصول در رنگ های مختلف مثل قرمز، آبی ، سبز و بنفش ، بر اساس سفارش مشتری ساخت می شود.

ساپونیل N  در صنعت شوینده های خانگی در فرمول انواع پودرهای رخت شویی به کار می رود .

انبارش و پایداری

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 10 تا 40 درجه سانتی گراد محصول ساپونیل N را می توان به مدت یک سال نگهداری کرد.

نام شیمیائی: نیدل سوزنی صابونی-banner

نام محصول:         ساپونیل N  

 

نام شیمیائی                            نمک سدیم اسید چرب ( صابون چرب)

 

ساختار شیمیایی: 

 

خصوصیات فیزیکی و  شیمیائی:

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

صابون سوزنی شکل

قلیائیت آزاد %

حداکثر 2/0

مواد نامحلول در الکل %

حداکثر 1/0

رطوبت%

حداکثر 0/10

اندیس یدی (mgI2/g)

حداکثر 0/45

مواد غیر قابل صابونی شدن %

حداکثر 1/0

مواد نامحلول در آب %

حداکثر 5/0

Certificate
More
Gallery
News and Articles